FUTBOLA/EUSKAL HERRIA KOPA

Aurrera 0-Eibar 4

2018/04/27

Argazkiak: @aurreravitoria @SDEibar

VIII. Euskal Herriko Futbol Kopako lehen kanporaketan, Eibarrek 0 – 4 irabazi dio Gasteizko Aurrera taldeari, atzo Olaranben (Gasteiz) jokatutako norgehiagokoan. Lehenengo faseko kanporaketa honen ostean, Eibarrek I. Multzoko hirugarren taldearen aurka egingo du, Angeluko Genêts taldearen aurka alegia.

Gastezko Aurrera 0 – 4 Eibar KE

Gasteizko Aurrera: [Hasieran] Silvia, Pozo, Mendia, Ixone C, Beltran, Ilargi, Duque, Sandra, Sharon, Eva, Pinilla [Ordezkoak] Caranca, Zuri, Pagalday, Ainara, Hernando

Eibar KE: [Hasieran] Lete, Olatz, San Martin, Alonso, Tazo, Honoka, Santana, Gantxegi, Adriana, Irantzu, Esti [Ordezkoak] Areto, Katta, Mel, Atrris, Basterra, Irati.

Golak
0-1 32′ Adrianak
0-2 63′ Irantzuk
0-3 70′ Larrañagak
0-4 89′ Melek

Kronika

Lehen denbora nahiko berdinda joan da, Adrianak 32. minutuan korner bat buruz erramatatuz lehen gola egin duen artean. Ondoren behera etorri Aurrera eta erraz gailendu da Eibar. Irantzuk sartu du bigarren gola, galdutako baloi bereganatuz 63. minutuan. Handik gutxira, eta goian presioa egin ondoren lapurtutako balio batek eragin du 70. minutuan Eibartarren 3. gola, Larrañagak jaurtiketa zuzen batean baloia zuzenean sartuz. Eta partida amitzear zegoela, bigarren zatian zelairatuta, Mel-ek egin du partidako golik ikusgarriena, urrutirik izugarrizko jaurtiketa bota eta Aurrerako Silvia Perez atezaina gainduz.

Giro ederrean hasi da VIII. Euskal Herriko Kopa. Eibar sailkatu egin da, eta Genets izango du hurrengo aurkaria.

→ berria.eus: Eibarrek 0-4 irabazi dio Aurrera Gasteizi Euskal Herria kopako lehen partidan